Előjegyzés

A pácienseink számára biztosítjuk a rendeléseinken a rövidebb várakozási időt és részletesebb vizsgálatra a lehetőséget előjegyzés formájában.

Előjegyzés legkésőbb az előző munkanapon kérhető az alábbi  telefonszámon, csak rendelési időben:
06-52/478-044

Telefonáló pácienseink figyelmét felhívnám, hogy a rendelések első 2 órájában a telefon felvétel a nagy létszámú megjelenések miatt nem azonnal történik ill. többszöri próbálkozás után szokott sikerülni. Emiatt kérném, hogy a rendelések második felében próbálkozzanak telefonos időpont egyeztetést kérni.

Adott napra előjegyzés nem létezik, akut panasszal a rendelés elején kell jelentkezni és szóban jelezni ennek meglétét. ( pl. lázas állapot, hasmenés, vérnyomás-, vércukor eltérések akutan- nem a hetek, hónapok óta meglévő eltérés/ek)

Munkanapokon, valamint ünnepnapokon 24 órás Felnőtt Orvosi Ügyelet:

 • Ellátás: A nap 24 órájában.
 • Helyszín: A Debreceni Egyetem Klinika Központ Rehabilitációs Klinikájának bal oldali oldalszárnyában, a klinika ambulanciáján (Debrecen, Nagyerdei krt. 98).
 • Telefon: 52/404-040
 • Megközelíthető: Az ügyelet a Klinika főbejáratánál a régi I. Sebészeti klinika épületének baloldali oldalszárnyában található. A városközpontból tömegközlekedési eszközzel leggyorsabban az 1. számú villamossal (Klinika megálló), személygépkocsival a Egyetem sugárút – Nagyerdei körút útvonalon keresztül érhető el. A klinikatelepen belüli eligazodást a főbejárat portaszolgálata segíti.

Beutaló a következő szakrendelésekre nem szükséges:

 1. Baleseti sebészet
 2. Bőrgyógyászat
 3. Elmegyógyászat
 4. Fül-, orr-, gégészet
 5. Nőgyógyászat
 6. Onkológia, gondozott betegek számára (első alkalommal beutaló köteles)
 7. Sebészet
 8. Szemészet
 9. Urológia
 10. Tüdőgondozó, gondozott betegek számára (első alkalommal beutaló köteles)